Asigurări de VIAȚĂ

Asigurarea de Viață


Încheie o polița de viață și garantează un viitor sigur ție și familiei tale, în cazul evenimentelor nefericite de deces, invaliditate sau boli grave.

Asigurarea de viață este un contract între societatea de asigurări și client, având că obiect viață ( decesul sau supraviețuirea) persoanei asigurate, pentru o suma asigurată, plătibilă către beneficiarul poliței la producerea evenimentului asigurat. Acest risc poate fi decesul asiguratului, caz în care polița poate fi privită că o asigurare financiară a familiei acestuia, în cazul survenirii evenimentului nefericit.

Acestui risc de baza îi putem adaugă vătămarea corporală, îmbolnăvirea sau supraviețuirea asiguratului, astfel polița având multiple avantaje pentru o perioada determinată de timp. Această perioada poate fi aleasă de asigurat cu condiția să se încadreze în minimumul cerut de asigurător (în cazul celor mai mulți asigurători, polița de asigurare de viață se încheie pe perioade cuprinse între 1 și 30 de ani.)

Oricine poate încheia mai multe polițe de asigurare de acest fel, la aceiași sau diferiți asigurători și pentru diferite sume. La producerea evenimentului asigurat, beneficiarul va putea colecta banii de la toți asiguratorii.

Completează formularul
pentru OFERTĂ RAPIDĂ


    SOLICITĂ ASIGURARE