De ce NOI?


Transilvania Broker de Asigurare S.A. este unul dintre primii 4 brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 14 ani în domeniu și o acoperire națională formată dintr-o rețea de peste 1.700 de colaboratori. Cu numeroase premii pentru activitatea desfășurată, putem spune mândri că rezultatele ne recomandă, fiind multiplii câștigători ai premiilor de performanță oferite de revistele de specialitate în domeniu sau de către asigurători, atât la nivel de broker cât și la nivel județean prin intermediul francizelor noastre.

  • Peste 1 milion de clienți - aleg Transilvania Broker
  • Acoperire în 40 de județe - prin rețeaua de colaboratori
  • Peste 1700 de colaboratori - în toată țară
  • Peste 14 ani de experiență - în domeniul asigurărilor

Compania Transilvania Broker de Asigurare S.A., cu sediul în Str. Calea Moldovei, Nr.13, Bistrița, Bistrița-Năsăud, România are un capital social în valoare de 500.000 Lei, codul fiscal 19044296 și este înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J06/674/2006. Compania este autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, în baza deciziei nr. 114.420/16.11.2006, înmatriculată în Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK 374/17.11.2006 conform legislației în vigoare și înregistrată că operator de prelucrare a datelor cu caracter personal sub numărul 23791.

Viziune

Viziunea noastră este să fim un exemplu de inovativitate și profesionalism în piață de brokeraj în asigurări, mergând mai presus de vânzare și devenind un partener și consilier de încredere al clienților noștri. Pentru a păstra cele mai înalte standarde de calitate, ne-am axat mereu pe colaborarea cu experții cu experiență în domeniu și cu abilități interpersonale dovedite.

Misiune

Misiunea noastră este să contribuim la un viitor fără incertitudine al românilor. Echipa noastră de agenți susținută de angajații profesioniști din back office este pregătită să devină un partener financiar al clienților noștri, care să contribuie la educarea acestora despre beneficiile încheierii polițelor de asigurare. În același timp, continuăm să inovăm proactiv pentru a satisface și depăși nevoile clienților într-o piață aflată într-o evoluție accelerată, investind în digitalizare și crearea de noi produse adaptate la viitor.

Valori

Încă de la înființare ne-au definit aceleași principii până în ziua de azi:

Profesionalismul și nivelul ridicat de atenție pentru clienți: o echipa dedicată creării unor relații win-win de lungă durata cu asigurații;

Egalitatea între toți agenții și angajații: indiferent de volumul de prime intermediate, zona sau vechimea în companie, niciun agent sau angajat nu este tratat în mod preferentil față de ceilalți;

Transparență și onestitatea: atât față de clienți și investitori, cât și față de colaboratori și angajați;

Orientarea către inovație: de-a lungul timpului am investit considerabil în digitalizare, fiind conștienți că este necesar să fim mereu cu un pas în viitor pentru a satisface nevoile clienților;

Valorile familiale: deși am crescut în ultimii 14 ani la peste 1700 de agenți, Transilvania Broker a rămas o familie unită în care încrederea este cheia colaborării.

SOLICITĂ ASIGURARE